Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твЗдравеопазването е един от най-ббързо

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твЗдравеопазването е един от най-ббързо
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Борисов въобще не се интересува от ваксинирането. Интересува се само как да се спаси

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Здравеопазването е един от най-ббързо разрастващите се и динамични браншове. Не инцидентно в идващия мандат той ще продължи да бъде приоритет за нас. Пандемията сподели какъв брой е значима системата на публичното здраве и профилактика. Може би до в този момент не се обръщаше толкоз внимание на това. Повече се говореше за лечебни заведения и кринични пътеки, за медикаменти. Сега е времето да приказваме повече за системата на публичното здраве.  

Това разяснява в ефира на Нова тв Деница Сачева.

Това, което предлагаме е в един идващ мандат - междинното брутно месечно заплащане на лекарите да е най-малко три пъти въз основата на междинната заплата в обществения бранш. А за здравните експерти да е два пъти, уточни тя.

Темата опазване на здравето в третия мандат на Борисов е неуспех. Той си пролича, когато пристигна коронавирус рецесията и имунизирането. Интересно е по какъв начин в последния ден на мандата си Борисов съумя да контракти над 1 млн. ваксини, разяснява Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Г-н Борисов изобщо не го интересува българското население да бъде имунизирано. Г-н Борисов го интересува само какво ще стане след свалянето му от власт в неделя. Това му е единственото нещо, което се чуди по какъв начин да се избави, разяснява той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР